Ett skepp………

kommer lastat, med guldbron till huvudstaden Stockholm! Skriver ut namnet på huvudstaden så inget tror att det är Köpenhamn! Har följt båtens resa sedan den lämnade Portugals kust på sajten Vessel Finder. Jag /vi var nyfikna och ville se den passera Helsingborg. Fy vilket ruggigt väder lite kallt och regn. Inget bra fotoväder när det är så disigt.

Den benämns “Guldbron” och har fraktats på fartyg från Kina sedan i Januari. Fartygets lastdäck är stort, med en yta på 185 meter långt och 43 meter brett därmed är, M/S Zhen Hua 33, det längsta fartyget i sin klass. Fartyget sänker sig ned djupt i vattnat så att lasten kan bogseras över fartyget så att det kommer på plats.

Vi hamnade på bild i Ny Teknik jag i röda jackan och Birgitta i rosa jackan så det fick bli en “prt sc”

Övriga foto NÅH

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

8 reaktion på “Ett skepp………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *