Ett skepp………

kommer lastat, med guldbron till huvudstaden Stockholm! Skriver ut namnet på huvudstaden så inget tror att det är Köpenhamn! Har följt båtens resa sedan den lämnade Portugals kust på sajten Vessel Finder. Jag /vi var nyfikna och ville se den passera Helsingborg. Fy vilket ruggigt väder lite kallt och regn. Inget bra fotoväder när det är så disigt.

Den benämns “Guldbron” och har fraktats på fartyg från Kina sedan i Januari. Fartygets lastdäck är stort, med en yta på 185 meter långt och 43 meter brett därmed är, M/S Zhen Hua 33, det längsta fartyget i sin klass. Fartyget sänker sig ned djupt i vattnat så att lasten kan bogseras över fartyget så att det kommer på plats.

Vi hamnade på bild i Ny Teknik jag i röda jackan och Birgitta i rosa jackan så det fick bli en “prt sc”

Övriga foto NÅH

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

8 reaktion på “Ett skepp………

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *