Covid-19

Pandemin har gjort att man har fått ställa om och ställa in, även vi. Vi har barn och barnbarn i Danmark som fyller år det gick inte att komma dit, och så var det bestämt att min syster skulle komma ner till Skåne efter Påsk men så blir det inte. Undviker närkontakt med familjen, vänner och folk man möter på promenaderna. Tackade nej till 50 – års firande. Vi få hoppas att det går att träffas som bestämt i sommar. Har testat att handla på nätet och hämtat varorna och även fått hjälp med varor. Jag tar mina promenader på förmiddagen med Lilla My men så började hon halta så hon får vila och bättra på sig.

Husbilen får vänta några veckor till, det finns platser att åka till i Skåne där man kan vara utan att trängas. Men först så ska vi få på sommardäcken och ett par nya framdäck. Det är bestämt och beställt till mitten av April så vi får hoppas att det fungerar. Man kan inte ha några planer än vad man ska göra till sommaren.

Lilla My tar igen sig och vi hoppas att hon blir bättre i sitt ben.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Covid-19

  1. Nog blir det omkastade planer för många av oss i dessa tider. Vi har husbilen avställd och en hel del annat som ska göras hemma i stället. Har också matkasse och promerar på avstånd från andra, än så länge går det riktigt bra.

  2. Vem av oss kunde ana detta fruktansvärda som händer? För många företagare har ett ljus bara släkts på nolltid. Anställda får beskedet, ni har inget jobb i morgon. Det värsta av allt, så många som mister sina nära och kära. Vi står still i påsk även om vi ville rullat ut. Vad rädda om er & Må gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *