Ställplatser i Helsingborg

Tittade runt i Helsingborg för att se hur det ser ut på ställplatserna. Ingen trängsel eller köer till dessa. Körde förbi Örby Ängar mellan Rydebäck och Råå där lyste fälten alldeles röda av Valmo och en och annan blåklint.

Råå ängar båtuppläggning  har man gjort i ordning, skyltat husbilsplatser 225 kr/dygn el, vatten och toalett. Swish betalningen och anger bilnummer. Här är det också en allmän badplats så sommar tid  är det fullt med personbilar på parkeringen. Får hoppas att man respekterar husbilsskylten.

Hamnen på Råå 12 platser här finns all service och nära till buss in till Hbg. Några bilar har hittat hit.

På Råå vid restaurang Piren finns det några husbilsplatser. Idag var det en Tysk som hade hittat dit.

First Camp på Råå Vallar har ett antal platser utanför Receptionen, finns tillgång till all service.

Marinan Norra hamnen, här är sällan några platser ledigt på kvällen.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Ställplatser i Helsingborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *