Midsommar

Trevlig Midsommar önskar Birgitta och Jag (Nils-Åke).

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

5 reaktion på “Midsommar

  1. Vi önskar er också en Gla’ och Go’ Midsommar! Kramar og kaerlig hilsen, Ingrid & Sven-Åke

    • Detsamma till er. Ja vi tad det lugnt här hemma Birgitta och jag. Det blir nog grillat idag för sill har vi ätit tidigare.
      Idag har jag tagit ledigt från arbete, sätter upp nytt staket.
      Hälsningar till dig & Sven Åke och ha en trevlig midsommar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *