Överaskade……

Vi var bjudna till födelsedagsfest med “Westerntema” men blev glatt överraskade av Gisela & Micke med Westernbröllop. Till och med prästen anammade temat, kul. Ett Stort Grattis Gisela och Mikael!

 

Nu är de man och hustru på sin lilla hästgård här i Skåne

Kyrkoherde Per Svensson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temat för festen var Western style

Verkligen gjort det stilenlig och elegant på alla sett.

Här träffas familjerna. Med coronaavstånd.

Musik och uppträdande  hela kvällen. Nicole och hennes pojkvän Pontus inledde kvällen med sång, innan trubaduren och countryartisten Martin Nilsson tog vid.

Patrik var grillmästare hade börjat tidigt på förmiddagen med att grilla grisen.Gisela med hjälp av döttrarna hade fixar tillbehör. Så gott det smakade.

Paddocken fick bli parkering och Camping för en dag

Brudparet går lös på den fina tårtan.

Lilla My uppförde sig så bra hela kvällen och hade två kompisar att umgås med.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

6 reaktion på “Överaskade……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *