Resan fortsätter…..

men med tunga tankar. Vår vän Eva somnade in i natt, 43 års vänskap försvann. Vila i frid Eva, vi saknar dig.

Stannade vid Svartvikskajen i Sundvall var här för många år sedan. Parkerade längst ut på kajen på den tiden. Idag är Svartvikskajen är helt omgjort nu har det blivit en park, rekreationsområde, bara en mindre yta är grusplan att parkera på.

Kan tanka Gasol (LPG) på Gasoldepån ett stycke där ifrån. Jag fick tag på butan 220g flaska till gasolplattan vi har med oss för att kunna laga mat utomhus. Letade i södra Sverige bland annat på Biltema, Jula mm men där var det slut.

Tog en paus tidig eftermiddag åt mat och tog det lugnt efter att ha kört hoppiga och krokiga småvägar upp till Hudiksvall sen blev det E4 till Högakustenbron.

Vi stannade på Högakustenparkeringen vid restaurangen. Där var det välbesökt med husbilar. Vi kom när det var mörkt och det var inte många lediga platser, men en plats med fin utsikt fick vi.

Nu har vi kommit till Skellefteå, Ställplatsen Kurjoviken, Ursvikens Segelsällskap. Fin plats men det var i sista stund som vi kom för nu stängs det för säsongen, men ingen har kört iväg oss så vi får nog vara kvar till i morgon. Här finns El och allt vi behöver N 64 41 04 E 21 13 17.

Husbilsvännen Anki som bor här i stan kom och hälsade på och fikade. Finns mycket att prata om när man inte setts på flera år.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Resan fortsätter…..

  1. Så fort ni kommit så långt norrut!
    I år blev Bjuröklubb vårt nordligaste besök, men vi nästan ångrar att vi inte fortsatte längre norrut till alla vackra höstfärger i fjällvärlden. Ha en fortsatt fin resa, trots att ni just fått en påminnelse om hur skört livet är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *