Resan fortsätter…..

men med tunga tankar. Vår vän Eva somnade in i natt, 43 års vänskap försvann. Vila i frid Eva, vi saknar dig.

Stannade vid Svartvikskajen i Sundvall var här för många år sedan. Parkerade längst ut på kajen på den tiden. Idag är Svartvikskajen är helt omgjort nu har det blivit en park, rekreationsområde, bara en mindre yta är grusplan att parkera på.

Kan tanka Gasol (LPG) på Gasoldepån ett stycke där ifrån. Jag fick tag på butan 220g flaska till gasolplattan vi har med oss för att kunna laga mat utomhus. Letade i södra Sverige bland annat på Biltema, Jula mm men där var det slut.

Tog en paus tidig eftermiddag åt mat och tog det lugnt efter att ha kört hoppiga och krokiga småvägar upp till Hudiksvall sen blev det E4 till Högakustenbron.

Vi stannade på Högakustenparkeringen vid restaurangen. Där var det välbesökt med husbilar. Vi kom när det var mörkt och det var inte många lediga platser, men en plats med fin utsikt fick vi.

Nu har vi kommit till Skellefteå, Ställplatsen Kurjoviken, Ursvikens Segelsällskap. Fin plats men det var i sista stund som vi kom för nu stängs det för säsongen, men ingen har kört iväg oss så vi får nog vara kvar till i morgon. Här finns El och allt vi behöver N 64 41 04 E 21 13 17.

Husbilsvännen Anki som bor här i stan kom och hälsade på och fikade. Finns mycket att prata om när man inte setts på flera år.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Resan fortsätter…..

  1. Så fort ni kommit så långt norrut!
    I år blev Bjuröklubb vårt nordligaste besök, men vi nästan ångrar att vi inte fortsatte längre norrut till alla vackra höstfärger i fjällvärlden. Ha en fortsatt fin resa, trots att ni just fått en påminnelse om hur skört livet är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *