Fjället brinner

Norrlandsfjällen i höstskrud. Finns ett utryck Fjället brinner!  Vi var på väg från ett soligt Kiruna mot Abisko för att få någon lite fjällvandring men  kom in i ett oväder med dimma, regn och blåst så vi vände en mil innan vi var framme. Skulle vara ihållande i några dagar med  risk för lite snö. Men här är några bilder från Kiruna trakten.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Fjället brinner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *