En vit idag

Nu idag på morgonen var det vitt på marken. Fick en förvarning igår om snö, men inget som la sig. Var så ljust när man tittade ut i morse, har fortsatt snöa hela förmiddagen.  Var ute på en längre promenad med Lilla My hon verkar trivas i detta väder. Men oj vad det bygger på snöbollar på hennes framben. Fick stanna  flera gånger och plocka bort snön på tassarna. Det blir att frisera tassarna och benen på henne.

Järnvägen här genom byn är under stor ombyggnad. Ska bli två spår. Arbetet med att sätta stolpar ska komma igång nu snart utefter banan.  Här ligger fundamenten till stolparna.

20120106

Så här fint väder var det då i Santa Pola Spanien, uteserveringarna var välbesökta vid strandpromenaden.

Här har vi träffat på vänner som vi firade julen tillsammans i Albir.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “En vit idag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *