Camping

Idag stannade vi på Fiskecampen vid sjön Kroksjön, som ligger strax söder om Tranemo. Passar oss bra för nästa mål på resan, men blir inget fiske den här gången. Här är det välordnat med service och har vi tillgång till El. (180 kr/dygnet). Vilket är en nödvändighet just nu när inte kylskåpet startar på gasol,12 V och El  fungerar det med. Gasol finns så det räcker den här resan! Vi har haft ett lite för långt uppehåll med att använda husbilen tydligen.

Fiskecampen kan mer liknas som en ställplats med väl tilltagen service. Välj din plats och betalning gör man i en automat. Lätt att komma och utföra servis på tömnings plattan. I Frankrike finns Camping-Car Park som har ett stort antal ställplatser.  Man stannar fram för bommen och i en automat registrerar man sig och får ut ett kort som användes vid in och utfart. Pris på att stanna på deras platser är Ca 9 – 13 euro/24h. Nu är det några år sedan vi var i Frankrike men får fortfarande uppdatering på deras platser av dem på mail.


 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

3 reaktion på “Camping

  • Kroksjön var en populär plats för MEN då på andra sidan vägen där vi frikampade vi var säker hundra husbilar på den tiden.
   Men så blev det stopp med det. Men vad kul vi hade här då träffade vänner kom folk från hela södra Sverige hit.
   Därför är detta en känd plats för oss, var över på andra sidan vägen naturen har tagit tillbaka marken.
   Ha det så bra i nya lyan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *