Vad är det…..

som odlas på Lolland-Falster har vi funderat på där vi farit fram. Nu har vi sökt på Google och hittat svaret  som är Quinoa. Idag var man igång och tröskade på några fält.

Vi stannade till på gårdsbutik vid godset Søllestedgaard  där fanns 3 skulpturer att beskåda.  Markera forntid och framtid att familjen varit 200 år på egendomen. Även dessa är skulpterade av  Thomas Kadziola.

Gårdsbutiken lockade med mycket godsaker stor egen grönsaksodling även restaurang.

I eftermiddag  blev det  Falster Familiecamping,  Vi sökte platser med Park4night utefter kusten men där var det trångt och överfullt med personbilar.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Vad är det…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *