Vad är det…..

som odlas på Lolland-Falster har vi funderat på där vi farit fram. Nu har vi sökt på Google och hittat svaret  som är Quinoa. Idag var man igång och tröskade på några fält.

Vi stannade till på gårdsbutik vid godset Søllestedgaard  där fanns 3 skulpturer att beskåda.  Markera forntid och framtid att familjen varit 200 år på egendomen. Även dessa är skulpterade av  Thomas Kadziola.

Gårdsbutiken lockade med mycket godsaker stor egen grönsaksodling även restaurang.

I eftermiddag  blev det  Falster Familiecamping,  Vi sökte platser med Park4night utefter kusten men där var det trångt och överfullt med personbilar.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Vad är det…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *