Höstljus på Sofiero

Nu kvällarna mellan 31 oktober och 14 november pågår Höstljus på Sofiero Med olika ljusinstallationen i parken. Det var lång kö in till Entrén första kvällen. Det är begränsat antal biljetter som säljs.

Entren Sofiero parken, slottet är upplyst i blått.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Höstljus på Sofiero

  1. Visst är det fint med alla ljusfestivaler runt om k landet den här mörka årstiden. I år har vi tyvärr inte besökt någon, annars har vi ”Ljus i Alingsås” inte så långt härifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *