Höstljus på Sofiero

Nu kvällarna mellan 31 oktober och 14 november pågår Höstljus på Sofiero Med olika ljusinstallationen i parken. Det var lång kö in till Entrén första kvällen. Det är begränsat antal biljetter som säljs.

Entren Sofiero parken, slottet är upplyst i blått.

 

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

4 reaktion på “Höstljus på Sofiero

  1. Visst är det fint med alla ljusfestivaler runt om k landet den här mörka årstiden. I år har vi tyvärr inte besökt någon, annars har vi ”Ljus i Alingsås” inte så långt härifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *