Knökfullt

Idag har det strömmat in husbilar och även husvagnar här på Persköps ställplats. Verkar vara en helg som de flesta tagit ut sina fordon från vinteridet. Nu är der fullbelagt här på ställplatsen.

På förmiddagen var vi in till Örkelljunga, saknade några småsaker som vi hittade på Coop. Vi saknade block till Yatzy, tärningar hade vi och men ingen skrivare har vi med oss i denna husbilen så vi kunde skriva ut från nätet.  Men nu är det fixat, vi har block så vi kan spela.

Vi har bara kopplat av idag, kunnat sitta ute i lä, det har varit väldigt blåsigt, men kaffe blev det ute i alla fall. Vi har fixat oss lite gott att äta ikväll i husbilen. Några rundor med Lilla My har det blivit också. Kan bli att vi grillar en varsin korv senare framåt kvällen i kväll också. De har redan gjort upp eld i grillhyddan. Vi vill ju bara ha lite glöd till våra.

I kväll har vi satt på täcket för vindrutan eftersom det blåser rakt mot oss.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Knökfullt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *