Ännu en dag

.Några åker andra kommer så ska det vara på en ställplats/camping. Vi har haft en bra dag, kunnat sitta ute i solen utan att behöva tänka på några måsten. Bara njuta och det hela dagen!  Nu är solen på väg ner solen går inte ner i säck, så vi kan räkna med bra söndagsväder också. Men då är det resdag och slut på besöket för den här gången.

Hur ska det bli i sommar om det redan är kö in på ställplatserna. Vi pensionärer kan ju komma mitt i veckan och få en plats. Ett sett är att ringa samma dag och höra om det finns en ledig plats eller om det går att boka på nätet. Men det känns inte som frihet att göra så. Vissa platser blir populära och ofta svåråtkomliga att komma spontant till.  Finns inte en ledig plats här ikväll.

.Blev inget grillat igår för vår del. Man kan gå ner till grillhyddan utan att ha något med sig också. Brasan är redan tänd!

.Så himla smidigt med en vattenkokare på en halv liter, alldeles lagom för oss till fikat. Men bara när vi har tillgång till el.  Vi har inverter men inte tillräckligt kraftig för 1000W

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

6 reaktion på “Ännu en dag

  1. Fina platser där vi vattnet! Härligt att vara på tur! Vi har inte hämtat vår husbil från vinteridet ännu, men det närmar sig. Hur man ska få plats? Ja, det kan man fråga sig …

  2. Det verkar vara en populär plats, som ser fin ut, vi har aldrig varit där. Man ser redan en hel del husbilar ute på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *