Avslut på helgen

På söndagseftermiddagen var vi och firade en av våra svärsöner som fyllde år. Fick träffa delar av familjen bl a 3 barnbarnsbarn mellan 1.5 och 4 år som vi inte träffat sedan oktober. Våren är på gång buskarna börjar grönska och vi har gått över till sommartid nu i helgen.  Värmen har inte infunnit sig riktigt än och risk för frost är det fortfarande. Det varnas för ännu en köldknäpp fram över. Osäkert att lämna husbilen med vatten i, vi tömmer systemet när vi inte använder den på ett par dagar. En billlig försäkring!

 

Vi har tillbringat natten i Landskrona, för att kunna vara  på plats på måndag förmiddag då Birgitta skulle till röntgen i Landskrona. Tyvärr var det personalbrist på röntgen så det får bli en annan gång. Lundåkra ställplats fick det bli, där har man tillgång till el och service  även nytt fint servicehus har byggts. Fortfarande kyliga nätter så vi använde vintertäcket på framrutan i natt också. Det är ett Masa (M.Huhtalo AB) från Finland. Vi har haft ett sådant sedan 2005 och är jättenöjda med det.

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Avslut på helgen

  1. Oj, vad gröna blad redan … Jag skulle plantera och göra fint på våra gravvårdar i afton, men kollade SMHI först. Hela 10 riktigt kalla nätter på rad med flera minusgrader, som är att vänta på Småländska Höglandet.
    Allt gott

  2. Vi har också tömt husbilen ordentligt efter vår premiärtur. Här kan det bli ner till sex minusgrader och vi vill inte byta några kranar….
    En riktigt fin tur fick ni. Kul att träffa de unga generationerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *