Avslut på helgen

På söndagseftermiddagen var vi och firade en av våra svärsöner som fyllde år. Fick träffa delar av familjen bl a 3 barnbarnsbarn mellan 1.5 och 4 år som vi inte träffat sedan oktober. Våren är på gång buskarna börjar grönska och vi har gått över till sommartid nu i helgen.  Värmen har inte infunnit sig riktigt än och risk för frost är det fortfarande. Det varnas för ännu en köldknäpp fram över. Osäkert att lämna husbilen med vatten i, vi tömmer systemet när vi inte använder den på ett par dagar. En billlig försäkring!

 

Vi har tillbringat natten i Landskrona, för att kunna vara  på plats på måndag förmiddag då Birgitta skulle till röntgen i Landskrona. Tyvärr var det personalbrist på röntgen så det får bli en annan gång. Lundåkra ställplats fick det bli, där har man tillgång till el och service  även nytt fint servicehus har byggts. Fortfarande kyliga nätter så vi använde vintertäcket på framrutan i natt också. Det är ett Masa (M.Huhtalo AB) från Finland. Vi har haft ett sådant sedan 2005 och är jättenöjda med det.

.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Birgitta och Jag Nils-Åke är 48:tor Har kuskat runt i Sverige och Norge med husvagn i 15 år innan vi köpte vår första husbil. 2001 vår första och nya husbil och sedan har det följts av tre andra. Nu köpte vi en Plåtis Malibu 2015 eftersom Carthago är favoriten. Tog pension 2010 vid 62 år efter nästan 45 år i arbetsliv inom tillverkningsindustrin. Husbil och Resor mm firar 10 år som blogg i år 2019. Ett decennium har förflutit sedan första inlägget 3/6 2009. Mycket resor har vi gjort. Nordkap till Sagres även södra England, iberiska halvön har vi set oss omkring. Fem övervintringar i Portugal 5 - 6 månader har det blivit. Men finns mycket mer att upptäcka.

2 reaktion på “Avslut på helgen

  1. Oj, vad gröna blad redan … Jag skulle plantera och göra fint på våra gravvårdar i afton, men kollade SMHI först. Hela 10 riktigt kalla nätter på rad med flera minusgrader, som är att vänta på Småländska Höglandet.
    Allt gott

  2. Vi har också tömt husbilen ordentligt efter vår premiärtur. Här kan det bli ner till sex minusgrader och vi vill inte byta några kranar….
    En riktigt fin tur fick ni. Kul att träffa de unga generationerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *