Söderköping mm.

Redan tidig morgon gassade solen från blå himmel. Tavlan vid Stinsen i Söderköping visade 33 grader varmt.

Lilla My och vi satt på verandan i skuggan hos Anna-Maria på förmidagen.

Fickparkerade i Katrineholm på eftermiddagen utanför Kurt & Margaretas lägenhet. Här var det skugga på bilen, lycka för Lilla My. Margaretas födelsedag idag som vi ville fira med henne.

Ställplats Söderköpings Golfklubb, Västra Husby vid Göta kanal har vi stannat på ikväll. En gång i tiden var Västra Husby vår hemma plan i många år. Januari 1976 flyttade vi in i vårt nybyggda hus i byn. Så här kan vi bygden rätt väl. Golfbanan var inte byggd när vi var kvar i Västra Husby.

Bild från Golfklubbens  hemsida. 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Söderköping mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *