Mot Sankt Anna

På väg mot Sankt Anna Skärgård Tyrislöt regnet hängde i luften.  Vi tog färjan över Slätbaken vid Stegeborg.

Har aldrig tidigare set så mycket Linfält som i trakterna kring Stegeborgs egendom. Linfält blommade för fullt men gör sig inte så bra på bild en i regnvädret.

Årets temautställning: Sune-film -20 år Torsdagen den 30 juni var Sunne och Marianne Wik som har varit behjälplig vid inspelningarna och intervjuat också på skärgårdsmuseet i S:t Anna och berätta och svara på frågor i anslutning till utställningen som visas där nu.

Skärgårdsmuseum i Tyreslöt som visar levnadsvillkoren ut i skärgården. Redskap både för fiske och jordbruket som bedrevs där ute.

 

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

4 reaktion på “Mot Sankt Anna

  1. Tyrislöts Camping besökte vi på vår premiärtur med husvagn efter besök på Kolmården, 1987 tror jag. Det var en riktig sommarvecka med massor med bad för våra tre små tjejer. Tyvärr har det inte blivit något mer besök där även om vi varit i trakterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *