Husbil på besök

Nu har vi varit runt och hälsat på våra barn här hemma i Skåne och talat i telefon med dotter och barnbarn i Danmark. Kört genom det Skånska landskapet sett på allt som växer, snart tid för skördetröskorna att komma ut och börja köra på styckena.

.Var och hälsade på på den Lilla Gårdens Ställplats där de har haft besök av många Tyskar som har stannat för övernattning.

Idag fick vi besök av Elisabeth & Lennart som är på resa här i södra delarna av landet. Var kul att ni hörde av er. Blev inte att vi träffades när vi var i Östergötland nu senast.   Bloggen Husbilen Ellen

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Husbil på besök

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *