Läst böcker

Inte är jag någon bokslukare kan gå lång tid mellan gångerna jag öppnar en bok att läsa. Men nu fick ja låna en intressant bok, så är det en Bloggare som har skrivit en Biografi som finna att köpa. Men nu är det så att jag vill inte  köpa in böcker som står och samla damm.  Har städat ut allt vi hade i bock väg. Det finns andra set att få tag på en bock, jag skrev till Helsingborgs Bibliotek och talade om att de fanns en ny utgiven bok som ja tyckte de skulle köpa in. Vilket de också gjorde och la undan till mig som första låntagare på den.

Första boken författare Lennart Lidman. ” Och allt blir återfött”  fick ja låna av en kusins fru, det är hennes kusin som har skrivit bocken. Intressant roman om Rys härjningarna på 1700 talet och gårdar och personer i/på Norrköping och Vikbolandet. Extra intressant är det när man har lite kännedom om trakten det utspelas.

Andra boken “En sann entreprenör under den Högstes beskydd”  en Biografi över Matts Torebrings liv, från uppväxten på föräldrarna arrendegård till allt han har tagit sig för till idag 70+. 

Matts på en blogg Matts Torebring.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

En reaktion på “Läst böcker

  1. Tack Nils-Åke för ditt intresse. Det ska bli mycket intressant att kanske få en recension senare? Om du intre tycker om den tala om det för mig. Tycker du om den, tala om det för alla andra. Nu har du att göra ett antal timmar med båda böckerna.
    Allt gott till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *