Så kom snön

21/11

Nu har vi vinter och snö! Bilar i diket i rondellen vid Väla köpcenter såg vi på morgon- promenaden. Timslånga köer till att skifta däck.på förmiddagen. Vi var tvungna att ge oss ut med bilen. Känns bra att ha vinterhjul på den. Snön brukar inte ligga kvar så länge här. Tö, slask och halt är vad vi brukar ha här i Helsingborgs trakten.

Här vid köpcentrat var det  febril aktivitet att röja snö. Snöandet upphörde tidig förmiddag. På dagen fick vi fick till och med några solstrålar.

Här får vi röja själva till att börja med, fram på dagen brukar en  traktorn komma och ploga och sanda.

Lilla My trivdes att springa i snön.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 73 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Så kom snön

  1. Ni har nog mer snö hos er än vad vi har här i Falköping. Vi har ett par cm men det ser ut som om det ska töa bort.
    I trafiken gäller bara att ta det lugnt med vinterdäck på om man måste ut och åka.

  2. Vi fick för första gången uppleva snö i Skåne. Det sinkade oss en dag, vi vågade helt enkelt inte att köra i snömodden och halkan, men nu är vi hemma igen och med en otroligt skitig husbil. Hoppas det blir mildgrader så vi kan tvätta den. Här hade det också snöat, men det mesta har regnat bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *