Midsommar

Firar ingen midsommar, för här i Danmark firar man S:t Hans den 23 juni. Vi har om man ska säga firat lite midsommar, med sill i alla fall till frukost. Vi har ätit gott hela helgen. Klart att vi fick tag på jordgubbar kostade 25 dkk för en liter ( ca 38 sek ). Vi har ätit ordentligt med gubbar med grädde och gräddmjölk. För att ha något att göra, har klippt häckar och gräs tomtens framsida.

Tyckte att jag var värd en paus, var strålande sol så det var skönt att sitta i skuggan, och svalna lite.

Det här inlägget postades i Vår vardag...... av Nils-Åke & Birgitta Hansson. Bokmärk permalänken.

Om Nils-Åke & Birgitta Hansson

Vi med Bloggen ”Husbil och resor mm” är Nils-Åke & Birgitta i har uppnått en ålder på 75 år. Har lämnat arbetslivet bakom oss, Husbilarna har rullat i Norden och Baltikum och Europa & Iberiska halvön även södra England. Övervintrings resor till Portugal 5 – 6 månader första resan stannade vi i Spanien. Husbilsresandet har verkligen berikat oss både med upplevelser och bekantskaper. Bloggen startade den 30 juni 2009 lite som på skoj, det är väl fortfarande kul. Kan man sedan berätta och sporra andra till att upptäcka platser, det vet jag att bloggen har medverkat till. Får se hur framtiden och hälsan tar sig ut, men tanken är att fortsätta att skriva om det så bara blir för oss själva i familjen. Köpte vår första husbil 2001 har sedan dess haft 4 olika husbilar. Idag har vi en Malibu plåtis som vi köpte 12 maj 2015.

2 reaktion på “Midsommar

  1. Vi har knappt firat någon midsommar heller men lite matjessill och potatis blev det efter en lång åkdag på väg norrut. Kul att kunna hjälpa barnen med diverse jobb och så få umgås samtidigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *